NL / EN
 

Nocturnes met gids

Nodig uw relaties uit voor een inspirerende start van het voorjaar!

Van 07 februari tot en met 10 mei 2009 loopt, SuperStories, de 2de Triënnale voor beeldende kunst, mode en design op verschillende locaties in de stad Hasselt. Naast de stad zelf zullen verschillende stedelijke en provinciale cultuurhuizen het podium vormen voor dit driejaarlijks evenement.

Speciaal voor bedrijven en organisaties worden boeiende begeleide nocturnes georganiseerd. U heeft hiervoor de keuze uit locaties die meer dan de moeite zijn om te bezichtigen, zoals het Het Nationaal Jenevermuseum, Modemuseum Hasselt, kunstencentrum Z33,...


   

Het internationale karakter van de Triënnale is beslist ook een meerwaarde. Kunstenaars met verschillende nationaliteiten, achtergronden en ideëen zorgen voor een bonte diversiteit die u en uw relaties aan het begin van het voorjaar meteen uitnodigen voor een flinke portie mindstretching!
Een gemoedelijke receptie achteraf biedt bijkomende ruimte voor sociale interactie.

Kortom de ultieme gelegenheid voor een informele ontmoeting in een boeiend en exclusief kader dat u en uw relaties zeker zullen appreciëren. Niet te missen!

Wilt u graag meer informatie, mail naar heidi@superstories.be. U kan ook telefonisch contact opnemen via het nummer 0476 969238, dan sturen wij u alle informatie en inschrijvingsformaliteiten op.